Voedings- & dieetkunde

Ellen Van Gucht
Diëtiste
T +32 475 455 690
  • Voedings- en dieetkunde
  • Sportspecifieke voeding
  • Plantaardige voeding (vegetarisme & veganisme)
  • Voedingsadvies tijdens/ na de zwangerschap
  • Voedingsadvies bij kinderen
  • Voedingsgerelateerde allergieën
  • Volledige lichaamsanalyse (o.b.v. bio-impedantiemeting)

Info

Voedings- & dieetkunde

“Een diëtiste is de perfecte raadgever om een aangepast voedingsschema uit te schrijven. Door haar goede wetenschappelijk voorkennis is zij de juiste persoon inzake voedingsaanpassingen/- beperkingen. Zij helpt u verder bij overgewicht, sportvoeding, diabetes, hypercholesterolemie, voedselallergieën, coeliakie, lactosearme voeding, nierinsufficiëntie, voeding tijdens de zwangerschap, …”

Hoe afspreken?

Kinesitherapie : U kan telefonisch een afspraak maken of maak uw afspraak online - U kan de kalender raadplegen voor een beschikbare datum en tijd en krijgt een bevestiging en herinnering voor uw afspraak.

Podologie, voedings- en dieetkunde en Loopbaancoaching : een afspraak maken kan enkel telefonisch.

Tijdens onderzoek en behandeling is het niet altijd evident om de telefoon op te nemen. Dit zorgt ervoor dat wij niet altijd onmiddellijk bereikbaar zijn, maar indien u uw naam en telefoonnummer achterlaat kunnen wij u snel terug contacteren.

In geval van annulatie graag 24u op voorhand verwittigen. Dit geeft ons de kans om onze agenda te plannen en zo patiënten met dringende klachten nodeloos wachten te besparen.

Sportgeneeskunde : U kan online een afspraak maken met onze sportarts via www.andreasgoddeeris.be of telefonisch. Voor een inspanningstest of sportmedische keuring kan enkel telefonisch een afspraak gemaakt worden.

Huisartsen : Dr. Lieselot Polfliet en Dr. Liesbeth Veelaert vormen samen een duo-huisartsenpraktijk. Ze zijn elke dag tussen 8h00 en 19h00 te bereiken. Een afspraak boeken kan online op www.huisartsende12deman.com

Bedankt voor uw begrip!

Screening

Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Nochtans houdt sporten ook risico’s in. Mensen die regelmatig sporten hebben een lagere kans om voortijdig te overlijden. Nochtans stellen sporters zich op het moment van sporten bloot aan een hoger risico. Dit noemt men de sportparadox. En daarom is het dan ook noodzakelijk om deze risico’s (als ze er zijn) zo goed mogelijk in kaart te brengen, hiervoor is een sportmedische keuring, eventueel aangevuld met inspannings EKG nodig.

Benieuwd of het ook voor jou aan te raden is om een sportmedische keuring te ondergaan? Contacteer ons!