Loopbaancoaching

Edith Goddeeris
Loopbaancoaching
T +32 486 83 94 23
  • Coaching bij:
  • - Loopbaangerelateerde vragen
  • - Vragen rond levensmissie, drijfveren en talenten
  • - Stress

Info

Edith Goddeeris

Edith Goddeeris is Licentiaat in de Moraalwetenschappen (UGent, 2001) en Meester in de Dramatische Kunsten (Toneelacademie Maastricht, 2005). In 2018 behaalde ze een Postgraduaat Inspirerend Coachen aan de Arteveldehogeschool. Daarnaast volgde ze in 2018 de opleiding ‘Potentieel blootleggen’ bij Silvia Derom en Joep Schuermans van Kessels & Smit. Sinds december 2018 is ze aangesloten bij het netwerk van loopbaanbegeleiders van Kessels & Smit. Naast haar coachingspraktijk is ze actief als docente drama/toneel/spreken en presenteren en als actrice bij Klein Barnum, een bedrijfstheatergezelschap. Ze haalt veel voldoening uit het enthousiasmeren van mensen en uit het stimuleren van mensen in hun persoonlijk groeiproces.

edithgoddeeris@yahoo.com
T 0486 83 94 23

Loopbaancoaching

Je wil iets veranderen aan je werksituatie
Je vindt je drive niet meer
Je wil iets anders maar je weet niet wat
Je wil hetzelfde maar dan anders
Je zit vast in patronen die je wil doorbreken maar je weet niet hoe
Je bent het evenwicht kwijt tussen je professioneel en je privéleven
Je weet niet waar je goed in bent
Je weet niet of je job en/of je werkomgeving wel past bij wie je bent

Herkenbaar?
Loopbaancoaching geeft je het nodige duwtje om verandering te brengen in je situatie. In een loopbaanbegeleidingstraject gaan we op zoek naar wat je talenten zijn, welke vaardigheden jij kan aanleren om meer uit je talenten te halen, welke werkcontexten voor jou ideaal zijn. Vanuit deze inzichten gaan we dieper in op jouw doelstellingen. Waar wil jij naartoe? Waar droom je van en wat is haalbaar in jouw situatie? Op basis hiervan maken we samen een concreet actieplan. We kijken samen welke stappen je kan zetten om beweging te creëren in je situatie.

Praktisch

Als werkende, zowel zelfstandig als in loondienst, heb je om de 6 jaar recht op 8 uur gesubsidieerde loopbaanbegeleiding. Op de wesite van de VDAB vind je hier meer uitleg over. Ik ben aangesloten bij het erkende loopbaancentrum Kessels & Smit en ik aanvaard loopbaancheques. Per cheque heb je recht op 4 uur loopbaancoaching, meestal verspreid over 3 sessies. We starten steeds met een intakegesprek van ongeveer een uur. Tijdens dit eerste gesprek verkennen we je concrete loopbaanvraag, je doelstellingen en je verwachtingen en vertel ik je meer over mijn aanpak. Na deze kennismaking beslis jij of er een klik is met mij als begeleider en met mijn aanpak. Indien niet, geen enkel probleem, het is tenslotte belangrijk dat je je goed voelt bij je begeleider. In dit geval reken ik niets aan voor dit eerste geprek. Indien je het traject wenst verder te zetten, dan betaal je voor dit eerste gesprek 10 euro via je loopbaancheque.

Het kennismakingsgesprek kan zowel in mijn praktijkruimte als tijdens een wandeling plaatsvinden. Ik ben een fervent voorstander van wandelcoaching. Een coachingsgesprek krijgt een extra dimensie tijdens een wandeling. Wandelen geeft ons zuurstof en zorgt voor ontspanning. De fysieke beweging creëert vaak ook een mentale beweging, je krijgt als vanzelf een andere kijk op de dingen. Uitzichten zorgen voor inzichten.

Voor loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques of voor coachingsvragen die buiten de loopbaanvragen vallen, werk ik aan een standaardtarief van 50 euro per uur. Voor een sessie van 1 uur betaal je dus 50 euro. Meestal duurt een sessie echter wat langer. Een coaching van 1u30 minuten komt neer op 75 euro.

Hoe afspreken?

Kinesitherapie : U kan telefonisch een afspraak maken of maak uw afspraak online - U kan de kalender raadplegen voor een beschikbare datum en tijd en krijgt een bevestiging en herinnering voor uw afspraak.

Blessurepreventie, prestatieverbetering en core stability (groepslessen) : U kan telefonisch een afspraak maken of maak uw afspraak online - U kan de kalender raadplegen voor een beschikbare datum en tijd en krijgt een bevestiging en herinnering voor uw afspraak.

Podologie : U kan telefonisch een afspraak maken of maak uw afspraak online - U kan de kalender raadplegen voor elke therapeut en krijgt een bevestiging en herinnering voor uw afspraak.

Voedings- en dieetkunde en Loopbaancoaching : Een afspraak kan enkel telefonisch.

Tijdens onderzoek en behandeling is het niet altijd evident om de telefoon op te nemen. Dit zorgt ervoor dat wij niet altijd onmiddellijk bereikbaar zijn, maar indien u uw naam en telefoonnummer achterlaat kunnen wij u snel terug contacteren.

In geval van annulatie graag 24u op voorhand verwittigen. Dit geeft ons de kans om onze agenda te plannen en zo patiënten met dringende klachten nodeloos wachten te besparen.

Sportgeneeskunde : U kan online een afspraak maken met onze sportarts via www.andreasgoddeeris.be of telefonisch. Voor een inspanningstest of sportmedische keuring kan enkel telefonisch een afspraak gemaakt worden.

Huisartsen : Dr. Lieselot Polfliet en Dr. Liesbeth Veelaert vormen samen een duo-huisartsenpraktijk. Ze zijn elke dag tussen 8h00 en 19h00 te bereiken. Een afspraak boeken kan online op www.huisartsende12deman.com

Running Retraining : Looptechniek aanpassing kan bij TRUST Running Retraining, bestaande uit Ruud Van Cauteren en Stijn D'heer. Afspraken maken kan via hun website: trustrunningretraining.com of telefonisch (Ruud: 0493 78 29 94; Stijn: 0473 27 97 78)

Bedankt voor uw begrip!

Screening

Sporten is gezond, dat weten we allemaal. Nochtans houdt sporten ook risico’s in. Mensen die regelmatig sporten hebben een lagere kans om voortijdig te overlijden. Nochtans stellen sporters zich op het moment van sporten bloot aan een hoger risico. Dit noemt men de sportparadox. En daarom is het dan ook noodzakelijk om deze risico’s (als ze er zijn) zo goed mogelijk in kaart te brengen, hiervoor is een sportmedische keuring, eventueel aangevuld met inspannings EKG nodig.

Benieuwd of het ook voor jou aan te raden is om een sportmedische keuring te ondergaan? Contacteer ons!